Black Sabbath

Érdekel a Black Sabbath? Esetleg Sabbath-őrült vagy, és szeretnél minél több zenét megismerni, ami valamiképpen visszavezethető erre a bandára? Itt a helyed!

Friss topikok

  • Joe Pass: Quite (egészen) helyett quiet (csendes) riot (kb. zavargás, lázongás, zendülés) Egyébként tetszet... (2011.08.16. 15:08) Csornaja szubbóta
  • Goose-T: @Bigmak: Azt csak egy kicsit. Dobolni még nem doboltam együttesben, a többit már csináltam. :D (2011.04.21. 14:04) N. I. B.
  • Goose-T: @kabirjedi: Hű, azt megnéztem volna. Van itt élet, csak ritkán van időm új posztra. Most, hogy már... (2010.11.25. 20:04) Eltemetni füstben
  • JoeHorseDick: Na, ki a dobos, a basszgitáros és az énekes a videón? 3 percetek van a jó megoldásra:) (Mondjuk ö... (2009.06.19. 14:21) Úgy röfögött a Gibson Iommi kezében, mint egy búgatott tiszántúli 200 kilós anyakoca
  • JoeHorseDick: sátánhorda? muhahahaha (2009.06.19. 14:17) Ozzy Osbourne

Linkblog

Elindult a Black Sabbath blog

Goose-T 2008.12.07. 01:26

Itt volt Ozzy születésnapja, és írtam egy cikket a Sabbath-világról. Kicsit hosszú lett, mégis olyan érzés maradt bennem, hogy a témának csak egy nagyon kis töredékét sikerült kiírnom magamból. Ezért úgy döntöttem, indítok egy blogot, amiben csak a Sabbath-tal fogok foglalkozni, mert úgy érzem, van mit írni a metal úttörőiről - sokan sokfélét gondolnak, szerintem a Black Sabbath nélkül most nem olyan lenne a metalzene, amilyen. Talán nem is létezne ez a műfaj. Olyan zenekarokkal fogok itt foglalkozni, akik valamiképpen köthetőek a Black Sabbath-hoz: inspirációt merítettek belőle; hasonlít az énekesük hangja Ozzyéhoz; doom/stoner zenét játszanak; sok füvet szívnak, mégis jó zenét csinálnak; vagy csak egyszerűen előszeretettel játszanak Sabbath-feldolgozásokat. Egy kis ízelítő, hogy milyen bandák nevei fognak forogni: Crowbar, Down, Hellfueled, Trouble, Corrosion of Conformity, Black Label Society, Mood, Voivod, és még sokan mások.

Az Ozzys cikket ide is bemásoltam, elvégre csak jobban néz ki fekete háttérrel. Az első igazi poszt elkészültéig pedig itt egy kis kedvcsináló videó:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blacksabbath.blog.hu/api/trackback/id/tr13808654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása